Huntway AB:s Personuppgift Policy

När du genomför ett köp i Huntways online-butik eller när du anmäler dig till vårt nyhetsbrev sparar och lagrar vi de personliga upplysningar som du lämnar. Det är ditt namn, adress, telefonnummer och e-postadress som registreras, i vissa fall endast e-post och namn.

Vi gör registreringen av dina personupplysningar med syftet att kunna leverera de beställda varorna till dig. När personupplysningar sparas via vår webbsida garanterar vi att det alltid sker med ditt uttryckliga samtycke således att du är informerad om exakt vilka upplysningar som sparas och varför

Alla personuppgifter som du lämnar till oss hanteras med största respekt och i enlighet med gällande lagar och regleringar. Vårt sätt att samla och lagra information följer Personuppgiftslagen, SFS 1998:204. Lagen bygger på gemensamma regler som har beslutats inom EU

Huntways PSP (Payment Service Providers) uppfyller kraven för PCI DSS

  • Personuppgifterna skyddas mot externa intrång
  • Du har rätt att begära utdrag av registrerade uppgifter
  • Du har rätt att begära ändring av registrerade uppgifter
  • Du har rätt att begära att uppgifterna raderas

Huntway medverkar inte till att skicka skräppost eller SPAM. Huntway kan komma att samarbeta med andra bolag och organisationer i syfte att låta dig ta del av intressanta erbjudanden och nyheter. Som kund till oss kan du få e-post rörande din order, betalning eller annan liknande kommunikation. 

Om du själv önskar kan du även få information, nyhetsbrev och erbjudanden kring vår kundrelation. All kommunikation av den typen kommer också att kompletteras med tydlig och enkel information om hur du går till väga om du vill sluta få informationen fortsättningsvis.

Vi inhämtar endast den information vi behöver för att kunna behandla din order och den används bara av oss själva samt de partner vi använder för att kunna genomföra köpet. Exempel på partners är PSP (Payment Service Provider) och kreditgivare, kreditinstitut samt banke 

E-postadress

Din e-postadress används för att kunna identifiera dig i systemet. Vi använder tillika adressen för att kunna kontakta dig angående ditt köp (exempelvis skicka orderbekräftelsen).

Din e-postadress används även för att kunna skicka dig som kund intressanta erbjudanden och nyheter med rimligt intervall. Som mottagare av dessa e-postutskick kan du alltid välja att inte fortsätta prenumerera på dessa utskick, det finns alltid länk med instruktioner hur man avregistrerar sig i dessa utskick.

Statistik

På huntway.se sparas information om antalet besökare och geografisk härkomst samt om vilka produktsidor som besöks etc. Dessa data sparas inte för den enskilde användaren och vi kan inte urskilja en enskild internetanvändares surfande.

Vi använder bl.a. verktyget Google Analytics för att samla in värdefull information som indikerar hur vi kan förbättra vår webbsida så att våra kunder kan erbjudas en rikare och enklare köpupplevelse 

Vi kommer inte under några omständigheter ge vidare information om dina köp till tredje part.

Cookies

Vi använder oss av cookies för att leverera en bättre service till våra besökare på webbsidan. Detta kan exempelvis hjälpa oss att förbättra vår webbsida eller genom att skräddarsy budskap/reklam för att bättre kunna motsvara våra besökares intressen och preferenser 

Cookies är digitala informationspaket som webbsidan lagrar i din webbläsare. Den använda cookien kan inte identifiera dig som person utan känner endast igen enheten som du använder för att surfa med (din dator, surfplatta eller mobiltelefon). En cookie är inte ett program och innehåller inga virus. Dessa cookies kan raderas i dina internetinställningar.

Huntway använder sig av cookies från exempelvis Google Analytics samt cookies från annonseringstjänsterna Google AdWords och Adroll. Du kan själv ställa in hur din webbläsare hanterar cookies i dina internetinställningar. (Observera dock att detta gör det omöjligt att genomföra ett köp på webbsidan samt försvårar många av dina aktiviteter på internet).

Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om:

  • att webbplatsen innehåller cookies,
  • vad dessa cookies används till och
  • hur cookies kan undvikas

Du kan läsa mer om cookies hos PTS (Post och Telestyrelsen).

Känsliga upplysningar vid online-betalning

Vid angivandet av kreditkort-upplysningar vid online-betalning, sker detta alltid på en krypterad sida liksom transmission av data sker krypterat (i enlighet med krav från våra betalningsleverantörer Verifone, Klarna, Handelsbanken, Swish och PayPal).

Huntway har aldrig tillgång till dina konto- och/eller kreditkortsupplysningar såsom konto- eller kortnummer, PIN-koder eller liknande 

Ditt godkännande

Som registrerad kund hos Huntway har du alltid rätt att motsäga dig registreringen och du har rätt att veta vilka upplysningar som är registrerade på dig. Dessa rättigheter har du efter persondatalagen och frågor angående detta besvaras av Hunwtay via e-post (se nedan).

Genom att använda Huntways webbsida, tillåter du oss att spara information som beskrivs här på sidan. Skulle vi senare ändra vår informationspolicy kommer det att publiceras på denna sida 

Kontakta oss

Om du vill komma i kontakt med oss kan du skicka ett e-mail till info@huntway.se eller ringa oss på 010-199 7505.